Terug naar Nieuws

Beslisboom in gebruik genomen

Gepubliceerd op:
Beslisboom in gebruik genomen

Omdat het in sommige werksituaties ingewikkeld kan zijn om te bepalen of de grondzuigtechniek kan worden ingezet en met welk type zuigwagen en dan soms ook nog in combinatie met de mogelijk aanwezige verontreiniging, heeft de SBG een beslisboom opgesteld. Deze is in overleg met diverse partijen en deskundigen tot stand gekomen. In het hoofdmenu onder "Beslisboom" kunt u deze vinden met de begeleidende tekst.

Foto's

Bekijk ook

Ledenbijeenkomsten in 2020

Ledenbijeenkomsten in 2020
Ook in 2020 zullen er weer 3 ledenbijeenkomsten plaatsvinden. De eerste bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 27 februari bij van der Flier in Winschoten. De volgende bijeenkomsten zullen plaatsvinden op de donderdagen 2 juli en 8 oktober 2020. Plaats van handeling wordt nader bekend gemaakt.

SBG groeit ook in 2020 verder

SBG groeit ook in 2020 verder
Zo langzamerhand is SBG een gevestigde naam aan het worden. De gestage groei van SBG bewijst dit, want direct bij het begin van 2020 heeft zich weer een bedrijf aangesloten. Hiermee is het aantal lid-bedrijven 31 geworden. Zo is het overgrote deel van de bedrijven die zich met grondzuigen bezig houden aangesloten bij SBG. SBG kan danook optreden als een volwaardige behartiger van de grondzuigbranche.

Zuigen in plaats van graven

Zuigen in plaats van graven
Dit artikel heeft medio 2017 in het magazine GWW gestaan en geeft een goed beeld van allerlei toepassingen van grondzuigen. Alle voor- en nadelen worden toegelicht. Ook SBG komt in dit artikel ruimschoots aan bod en voorzitter Leon Bastiaans legt uit warom SBG is opgericht en wat SBG is en doet.