Terug naar Nieuws

Grondzuig Machinisten met de juiste opleiding

Gepubliceerd op:
Grondzuig Machinisten met de juiste opleiding

Sinds de oprichting van SBG in 2012 hebben al veel machinisten een opleiding gevolgd. Als afsluiting daarvan hebben zij een examen afgelegd. Inmiddels voldoen al ruim 80 machinisten aan de eisen die SBG aan een goede vakman stelt.

Foto's

Bekijk ook

SBG groeit gestaag: inmiddels 29 lid-bedrijven

SBG groeit gestaag: inmiddels 29 lid-bedrijven
Zo langzamerhand is SBG een gevestigde naam aan het worden. De gestage groei van SBG bewijst dit, want sinds begin 2019 hebben zich alweer enkele bedrijven bij SBG aangesloten, waarmee het aantal lid-bedrijven op 29 is gekomen. Zo is het overgrote deel van de bedrijven die zich met grondzuigen bezig houden aangesloten bij SBG. SBG kan danook optreden als een volwaardige behartiger van de grondzuigbranche. De meest actuele lijst met bij SBG aangesloten bedrijven kunt u vinden onder "Onze leden". Als u meer informatie wilt over een bedrijf van de ledenlijst, klik dan op het logo en u komt rechtstreeks op de website van dat bedrijf.

Zuigen in plaats van graven

Zuigen in plaats van graven
Dit artikel heeft medio 2017 in het magazine GWW gestaan en geeft een goed beeld van allerlei toepassingen van grondzuigen. Alle voor- en nadelen worden toegelicht. Ook SBG komt in dit artikel ruimschoots aan bod en voorzitter Leon Bastiaans legt uit warom SBG is opgericht en wat SBG is en doet.

Ledenbijeenkomsten in 2019

Ledenbijeenkomsten in 2019
Ook in 2019 worden er weer 3 Ledenbijeenkomsten gehouden. Over het algemeen is het merendeel van de lid-bedrijven tijdens deze bijeenkomsten goed vertegenwoordigd, soms met meerdere personen.