Terug naar Nieuws

Ledenbijeenkomsten in 2019

Gepubliceerd op:
Ledenbijeenkomsten in 2019

Ook in 2019 worden er weer 3 Ledenbijeenkomsten gehouden. Over het algemeen is het merendeel van de lid-bedrijven tijdens deze bijeenkomsten goed vertegenwoordigd, soms met meerdere personen.

Op donderdag 7 maart is de eerste ledenbijeenkomst van 2019 gehouden. Deze vond plaats bij Bos in Grijpskerke en was zeer goed bezocht, want ruim driekwart van alle lid-bedrijven was vertegenwoordigd. Naast het bespreken van de laatste stand der grondzuigtechniek, zijn er ook een aantal principiële besluiten genomen voor een voortvarende toekomst van SBG.

De 2e ledenbijeenkomst is gehouden op dinsdag 4 juli 2019 bij Lucassen in Wilbertoord.

De 3e en laatste bijeenkomst van 2019 wordt gehouden op donderdag 10 oktober bij Pols in Zuidland.

In principe worden de bijeenkomst gehouden in de namiddag en avond van de genoemde data. De secretaris zal alle lid-bedrijven tijdig een bericht sturen met het tijdstip van aanvang en de onderwerpen die zullen worden behandeld.

Voorafgaand aan een Ledenbijeenkomst zal het Bestuur vergaderen, zodat tijdens de aansluitende Ledenbijeenkomst de meest recente informatie met elkaar kan worden besproken.

Foto's

Bekijk ook

SBG groeit gestaag: inmiddels 30 lid-bedrijven

SBG groeit gestaag: inmiddels 30 lid-bedrijven
Zo langzamerhand is SBG een gevestigde naam aan het worden. De gestage groei van SBG bewijst dit, want sinds begin 2019 hebben zich alweer enkele bedrijven bij SBG aangesloten, waarmee het aantal lid-bedrijven in het 3e kwartaal 2019 op 30 is gekomen. Zo is het overgrote deel van de bedrijven die zich met grondzuigen bezig houden aangesloten bij SBG. SBG kan danook optreden als een volwaardige behartiger van de grondzuigbranche. De meest actuele lijst met bij SBG aangesloten bedrijven kunt u vinden onder "Onze leden". Als u meer informatie wilt over een bedrijf van de ledenlijst, klik dan op het logo en u komt rechtstreeks op de website van dat bedrijf.

Zuigen in plaats van graven

Zuigen in plaats van graven
Dit artikel heeft medio 2017 in het magazine GWW gestaan en geeft een goed beeld van allerlei toepassingen van grondzuigen. Alle voor- en nadelen worden toegelicht. Ook SBG komt in dit artikel ruimschoots aan bod en voorzitter Leon Bastiaans legt uit warom SBG is opgericht en wat SBG is en doet.

SBG opleiding en examen voor Grondzuig Machinisten vernieuwd

SBG opleiding en examen voor Grondzuig Machinisten vernieuwd
De opleiding en het examen voor SBG Grondzuigmachinisten is volledig vernieuwd. De inhoud is volledig aangepast aan de laatste stand der techniek en er is een e-learning programma aan toegevoegd. Ook het SBG examen is hierop aangepast en de geslaagde deelnemers hebben een SBG certificaat ontvangen.