Terug naar Nieuws

Ledenbijeenkomsten in 2019

Gepubliceerd op:
Ledenbijeenkomsten in 2019

Ook in 2019 werden er weer 3 Ledenbijeenkomsten gehouden. Over het algemeen is het merendeel van de lid-bedrijven tijdens deze bijeenkomsten goed vertegenwoordigd, soms met meerdere personen.

Op donderdag 7 maart is de eerste ledenbijeenkomst van 2019 gehouden. Deze vond plaats bij Bos in Grijpskerke en was zeer goed bezocht, want ruim driekwart van alle lid-bedrijven was vertegenwoordigd. Naast het bespreken van de laatste stand der grondzuigtechniek, zijn er ook een aantal principiële besluiten genomen voor een voortvarende toekomst van SBG.

De 2e ledenbijeenkomst is gehouden op dinsdag 4 juli 2019 bij Lucassen in Wilbertoord.

De 3e en laatste bijeenkomst van 2019 werd gehouden op donderdag 10 oktober bij Pols in Zuidland.

In principe worden de bijeenkomst gehouden in de namiddag en avond van de genoemde data. De secretaris zal alle lid-bedrijven tijdig een bericht sturen met het tijdstip van aanvang en de onderwerpen die zullen worden behandeld.

Voorafgaand aan een Ledenbijeenkomst zal het Bestuur vergaderen, zodat tijdens de aansluitende Ledenbijeenkomst de meest recente informatie met elkaar kan worden besproken.

Foto's

Bekijk ook

Ledenbijeenkomsten in 2020

Ledenbijeenkomsten in 2020
Ook in 2020 zullen er weer 3 ledenbijeenkomsten plaatsvinden. De eerste bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 27 februari bij van der Flier in Winschoten. De volgende bijeenkomsten zullen plaatsvinden op de donderdagen 2 juli en 8 oktober 2020. Plaats van handeling wordt nader bekend gemaakt.

SBG groeit ook in 2020 verder

SBG groeit ook in 2020 verder
Zo langzamerhand is SBG een gevestigde naam aan het worden. De gestage groei van SBG bewijst dit, want direct bij het begin van 2020 heeft zich weer een bedrijf aangesloten. Hiermee is het aantal lid-bedrijven 31 geworden. Zo is het overgrote deel van de bedrijven die zich met grondzuigen bezig houden aangesloten bij SBG. SBG kan danook optreden als een volwaardige behartiger van de grondzuigbranche.

Zuigen in plaats van graven

Zuigen in plaats van graven
Dit artikel heeft medio 2017 in het magazine GWW gestaan en geeft een goed beeld van allerlei toepassingen van grondzuigen. Alle voor- en nadelen worden toegelicht. Ook SBG komt in dit artikel ruimschoots aan bod en voorzitter Leon Bastiaans legt uit warom SBG is opgericht en wat SBG is en doet.