Terug naar Nieuws

Ledenbijeenkomsten in 2020

Gepubliceerd op:
Ledenbijeenkomsten in 2020

Ook in 2020 zullen er weer 3 ledenbijeenkomsten plaatsvinden.

De eerste bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 27 februari bij van der Flier in Winschoten.

De volgende bijeenkomsten zullen plaatsvinden op de donderdagen 2 juli en 8 oktober 2020. Plaats van handeling wordt nader bekend gemaakt.

Op donderdag 27 februari wordt de eerste ledenbijeenkomst van 2020 gehouden. Deze vindt plaats bij van der Flier in Winschoten.

De 2e ledenbijeenkomst wordt gehouden op dinderdag 2 juli 2020. Plaats wordt nader bekend gemaakt.

De 3e en laatste bijeenkomst van 2020 wordt gehouden op donderdag 8 oktober. Ook hiervoor wordt nog een lokatie afgesproken.

In principe worden de bijeenkomsten gehouden in de namiddag en avond van de genoemde data. De secretaris zal alle lid-bedrijven tijdig een bericht sturen met het tijdstip van aanvang en de onderwerpen die zullen worden behandeld.

Voorafgaand aan een ledenbijeenkomst zal het Bestuur vergaderen, zodat tijdens de aansluitende ledenbijeenkomst de meest recente informatie met elkaar kan worden besproken.

Foto's

Bekijk ook

SBG groeit ook in 2020 verder

SBG groeit ook in 2020 verder
Zo langzamerhand is SBG een gevestigde naam aan het worden. De gestage groei van SBG bewijst dit, want direct bij het begin van 2020 heeft zich weer een bedrijf aangesloten. Hiermee is het aantal lid-bedrijven 31 geworden. Zo is het overgrote deel van de bedrijven die zich met grondzuigen bezig houden aangesloten bij SBG. SBG kan danook optreden als een volwaardige behartiger van de grondzuigbranche.

Zuigen in plaats van graven

Zuigen in plaats van graven
Dit artikel heeft medio 2017 in het magazine GWW gestaan en geeft een goed beeld van allerlei toepassingen van grondzuigen. Alle voor- en nadelen worden toegelicht. Ook SBG komt in dit artikel ruimschoots aan bod en voorzitter Leon Bastiaans legt uit warom SBG is opgericht en wat SBG is en doet.

SBG opleiding en examen voor Grondzuig Machinisten vernieuwd

SBG opleiding en examen voor Grondzuig Machinisten vernieuwd
De opleiding en het examen voor SBG Grondzuigmachinisten is volledig vernieuwd. De inhoud is volledig aangepast aan de laatste stand der techniek en er is een e-learning programma aan toegevoegd. Ook het SBG examen is hierop aangepast en de geslaagde deelnemers hebben een SBG certificaat ontvangen.